Меню
info@wego.com.ua
Наша адреса:
info@wego.com.ua
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн - Пт 9:00 - 18:00
  • Сб - Нд 10:00 - 15:00

Шліфмашина кутова TAG-12/950 VC

  • Наявність: Нет в наличии
  • Артикул: 849161
Відгуки: (0)
Виробники Tekhmann
Шліфмашина кутова TAG-12/950 VC – надійний прилад від німецького бренда Tekhmann. Модель виготовлена ​​з якісних комплектуючих і матеріалів.

В основі роботи виробу лежить технологія ручної обробки матеріалу за допомогою високошвидкісних абразивних дисків, що дає можливість механізувати обробку і підвищити її ефективність.

Шестерні шліфувальної машини відрізняються високою твердістю. При цьому інструмент має ергономічний дизайн, оптимальну вагу і компактні розміри, завдяки чому максимально зручний у використанні.

 
 

На бічній панелі шліфувальної машини знаходиться зручна кнопка включення з фіксацією. Крутний момент від електродвигуна передається через редуктор на шпиндель виробу.

Для кріплення додаткової рукоятки на корпусі виробу передбачені три позиції. Довгий мережевий шнур виконаний з м’якого матеріалу, що забезпечує свободу рухів оператора в процесі роботи.

Кутова шліфмашина оснащена регулятором швидкості для обробки різних матеріалів.  Для зручності роботи захисний кожух оснащений швидкозажимним механізмом. В конструкції шліфмашини використовуються підшипники японської фірми NMB.

Кабель шліфмашини прорезинений, що дозволяє працювати з інструментом при низьких температурах і не схильний до заломів.

Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар.